Složení: v různém poměru: zrna koriandru, kurkuma, kmín, chilli, jodidovaná sůl, semena
pískavice, černé hořčičné semínko, černý pepř, bílé hořčičné semínko, kasie, sušený
zázvor, semena kardamomu, muškátový oříšek, hřebíček, muškátový květ, asafoetida.


Země původu: Indie
Skladujte: v temnu a suchu
Obsah balení: 50 g

 

 Dýňové sabdží

 Budeme potřebovat: dýni, rajče, cibuli, česnek, mrkev, červenou řepu, rýžové vločky, bílý jogurt, hořčici, indický kmín, zrnka pískavice, kurkumu, pepř, koření Sambar masala, sůl, olej     Mrkev, červenou řepu a dýni nastrouháme, rajče nakrájíme na kostky. Na horkém oleji orestujeme černou hořčici, indický kmín, pár zrnek pískavice, česnek a cibuli. Postupně přidáme nastrouhanou zeleninu, koření a sůl. Podlijeme vařící vodou a dusíme doměkka. Když je zelenina udušená, přidáme rýžové vločky, podle potřeby podlijeme vroucí vodou a mícháme do-změknutí. Necháme "dojít" pod pokličkou, vmícháme bílý jogurt a podáváme.               

 

16 dalších produktů ve stejné kategorii: