BIO VODA Z KVĚTŮ POMERANČOVNÍKŮ
Voda z květů pomerančovníku se stejně jako růžová voda těší velké oblibě především v indické kuchyni. Nejčastěji se používá k ochucení řezů, krémů, pudinků, tvarohových dezertů a nápojů.
Počet produktů: 5
BIO VODA Z KVĚTŮ POMERANČOVNÍKŮ
Voda z květů pomerančovníku se stejně jako růžová voda těší velké oblibě především v indické kuchyni. Nejčastěji se používá k ochucení řezů, krémů, pudinků, tvarohových dezertů a nápojů.
RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji však také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
BIO KOKOSOVÉ MLÉKO 400G
Kokosové mléko je základní složkou indické, ajirvédské a asijské kuchyně a často se používá jako náhrada smetany. Omáčkám a polévkám dodává krémovou konzistenci a míchaným nápojům, jako jsou koktejly, zmrzliny a dezerty, lahodnou chuť.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.