RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
Počet produktů: 4
RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů.