OCHUCENÉ VODY - DOCHUCOVADLA


BIO VODA Z KVĚTŮ POMERANČOVNÍKŮ

Voda z květů pomerančovníku se stejně jako růžová voda těší velké oblibě především v indické kuchyni. Nejčastěji se používá k ochucení řezů, krémů, pudinků, tvarohových dezertů a nápojů.

 

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

RŮŽOVÁ VODA BIO

Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.

Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.

RŮŽOVÁ VODA

 

Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji však také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

 BIO KOKOSOVÉ MLÉKO 400G

Kokosové mléko je základní složkou indické, ajirvédské a asijské kuchyně a často se používá jako náhrada smetany. Omáčkám a polévkám dodává krémovou konzistenci a míchaným nápojům, jako jsou koktejly, zmrzliny a dezerty, lahodnou chuť.

 

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

RŮŽOVÁ VODA

 

Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.

Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.