MOUKY + VLOČKY


Cizrnová mouka jemně mletá

mlýnský výrobek z luštěnin - mouka

 

Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Smíchaná s pšeničnou moukou se hodí pro přípravu nekvašeného chleba. Je také ideální pro přípravu oblíbeného hummusu a cizrnových burgerů. Lze z ní připravit pakory, purí, čapátí či orientální sladkosti. Ve veganské stravě slouží jako náhrada vajec (pojivo). Je charakteristická svou oříškovou chutí. Přirozeně bezlepková.


Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

SEMOLINOVÁ MOUKA

pšeničná - HRUBÁ

mlýnský výrobek

 

SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glyke-mickým indexem. Lze jí použít na přípravu italského chleba.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

SEMOLINOVÁ MOUKA

pšeničná - jemná

mlýnský výrobek

 

SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glyke-mickým indexem. Lze jí použít na přípravu italského chleba.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

SEMOLINOVÁ KRUPICE - pšeničná, 500 g, Fudco

SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Lze jí použít na přípravu kaší a k zahušťování.