Bambova sůl - kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný do dresinků,
salátů, pomazánek, omáček, rýže, luštěnin, brambor i na chléb s máslem.
SOLI OCHUCENÉ 50g - 100g - 250 g
Počet produktů: 10
Dochucovací směs bez přidaného glutamanu sodného.
Sůl je vhodná ke grilování, do pomazánek a salátů.
Kouřová sůl je určena pro přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři či uzeném. Vhodná do zelňaček nebo na francouzské brambory, zapečené těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.
Použijte až na závěr, těsně před dokončením pečení nebo grilování. Neobsahuje E 621 (glutaman sodný)
Složení: Sůl 98 %, aroma, karamel, paprika
Skladujte: v chladu a suchu
Země původu: Česká republika
Obsah balení: 100 g
Sůl 7 bylinná 125 g
-je kořenící přípravek sypký, obohacený o aromatické bylinky, které dávají soli jedinečnou chuť a spoustu možností využití. Hodí se do všech slaných pokrmů teplé i studené kuchyně, např. do salátů, nakládaných sýrů, ale i těstovin, polévek a omáček.
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Kořenící přípravek lze použít do slaných jídel - pomazánek, na grilování, dipů i dušené zeleniny.
Kořenící přípravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
HMALÁJSKÁ SŮL - ČESNEKOVÁ je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Navíc je obohacena o česnek a bylinky.
Himalájská sůl S MOŘSKOU ŘASOU KOMBU - kořenící přípravek- složený především z himalájské soli, která obsahuje mnoho minerálů potřebných pro organismus. Navíc je obohacena o mořskou řasu. Kořenící přípravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.