Sůl černá jemná - jedlá sůl kamenná - vulkanická sůl s vysokým obsahem železa. Kameny
mají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Díky obsahu sloučenin síry je pro ni typická chuť po vajíčkách. Z toho důvodu se využívá především do salátů, pomazánek nebo stačí jen nasypat na chléb s máslem. Lze ji však využít i do vařených jídel. Vařením se tato chuť ztrácí a jídlu tak dodá jen slanou chuť. Díky obsahu železa je vyhledávána
vegerariány ke každodennímu použití.
SOLI AYURVITA
Počet produktů: 11
Sůl černá celá - jedlá sůl kamenná - vulkanická sůl s vysokým obsahem železa. Kameny
mají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Díky obsahu sloučenin síry je pro ni typická chuť po vajíčkách. Z toho důvodu se využívá především do salátů, pomazánek nebo stačí jen nasypat na chléb s máslem. Lze ji však využít i do vařených jídel. Vařením se tato chuť ztrácí a jídlu tak dodá jen slanou chuť. Díky obsahu železa je vyhledávána vegerariány ke každodennímu použití.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík , železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Sindaloon jedlá sůl kamenná - Je bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění
minerálů v těle. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se k podpoření očisty v době
půstu.
Použití: v kuchyni stejně jako běžná sůl.
Při půstu: ve vodě cca 200ml rozpustíme špetku soli a pijeme.
Sůl černá jemná - jedlá sůl kamenná - vulkanická sůl s vysokým obsahem železa. Kameny
mají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Díky obsahu sloučenin síry je
pro ni typická chuť po vajíčkách. Z toho důvodu se využívá především do salátů, pomazánek
nebo stačí jen nasypat na chléb s máslem. Lze ji však využít i do vařených jídel. Vařením
se tato chuť ztrácí a jídlu tak dodá jen slanou chuť. Díky obsahu železa je vyhledávána vegerariány ke každodennímu použití.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
HIMALÁJSKÁ SŮL - kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí
těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové
zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků. Používá se stejně jako běžná sůl, díky
vyššímu obsahu minerálu se však těší velké oblibě.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ- kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po
staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků. Používá se stejně jako běžná sůl, díky vyššímu obsahu minerálu se však těší velké oblibě.
SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
SŮL MOŘSKÁ JEMNĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Sůl Sinadaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se při podpoře očisty v době půstu.