Sůl černá jemná - jedlá sůl kamenná - vulkanická sůl s vysokým obsahem železa. Kameny
mají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Díky obsahu sloučenin síry je
pro ni typická chuť po vajíčkách. Z toho důvodu se využívá především do salátů, pomazánek
nebo stačí jen nasypat na chléb s máslem. Lze ji však využít i do vařených jídel. Vařením
se tato chuť ztrácí a jídlu tak dodá jen slanou chuť. Díky obsahu železa je vyhledávána vegerariány ke každodennímu použití.
Sůl SINDALOON - i k detoxikaci organismu 100 g DNM
Sindaloon jedlá sůl kamenná - Je bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění
minerálů v těle. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se k podpoření očisty v době
půstu.
Použití: v kuchyni stejně jako běžná sůl.
Při půstu: ve vodě cca 200ml rozpustíme špetku soli a pijeme.
Cena: 36 Kč
Složení: jedlá sůl kamenná Farari Nimak - 98%NaCl
Země původu: Indie
Dovoz: z EU
Skladujte: v chladu a suchu
Obsah balení: 100 g
Baleno v/Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 76804