BIO GARAM MASALA PASTA - ochucovadlo
Severoindická kari pasta je směsí ostrého koření, rajčat a ghí. Používá se k přípravě vydatných zeleninových či masových pokrmů.
KOŘENÍCÍ PASTY
Počet produktů: 7
BIO KARI PASTA GOA - JEMNÁ
Je vhodná pro přípravu zeleninových kari či luštěninových
pokrmů.
Neobsahuje lepek
BIO KARI PASTA - JEMNÁ - ochucovadlo
Jemná kari pasta, bohatá na bílkoviny. Je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.
Bohatá, krémová kari pasta s kešu, kokosem a směsí vzácného koření pro přípravu pokrmů typu Korma - zeleninová směs s jogurtem nebo smetanou.
Bio Curry pasta - pálivá
Bio Curry pasta pálivá je vhodná pro přípravu marinád na tofu, sojové maso či sýry. Lze ji však
také použít přímo při vaření do jídel či omáček nebo jako samostatný dip.
Bio Tikka curry pasta
Bio Tikka curry pasta je vhodná pro přípravu marinád na tofu, sojové maso či sýry. Lze ji však
také použít přímo při vaření do jídel či omáček nebo jako samostatný dip.
BIO Fair trade Tamarindová pasta - ochucovadlo - k přípravě kari, luštěnin a čatní
Tamarind, též známý jako indické či kyselé datle je důležitou součástí asijské i africké kuchyně. Jde o zdravou alternativu octa či citronové šťávy a jídlům dodává typickou sladkokyselou chuť.