Sůl černá jemná - jedlá sůl kamenná - vulkanická sůl s vysokým obsahem železa. Kameny
mají téměř černou barvu, odsud odvozen název černá sůl. Díky obsahu sloučenin síry je
pro ni typická chuť po vajíčkách. Z toho důvodu se využívá především do salátů, pomazánek
nebo stačí jen nasypat na chléb s máslem. Lze ji však využít i do vařených jídel. Vařením
se tato chuť ztrácí a jídlu tak dodá jen slanou chuť. Díky obsahu železa je vyhledávána vegerariány ke každodennímu použití.
Sůl SINDALOON - i k detoxikaci organismu 500 g DNM
Sůl Sinadaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se při podpoře očisty v době půstu.
Cena: 109 Kč
Složení: sůl Farari Nimak
Použití: v kuchyni stejně jako běžná sůl.
Při půstu: ve vodě cca 200ml rozpusíme špětku soli a pijeme.
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Země původu: Indie
Dovoz z: EU
Obsah balení: 500 g