RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
RŮŽOVÁ VODA
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů a nápojů. Využijete ji však také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
Složení: voda, esence z růží
Použití: v kuchyni ji využijeme pro ovonění dezertů, moučníků, pečiva i vánočního cukroví. Díky ní dosáhneme chuť sladkých indických dezertů. Do pokrmů přidávejte 1-2 čajové lžičky, popř. dle chuti.
Skladujte: v chladu a suchu
Země původu: Indie
Dovoz z: EU
Obsah balení: 600 ml
Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky