KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g


Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kalinji (semena Černuchy seté)  400 g DNM


Kalinji (semena Černuchy seté) lidově nazývané černý kmín jsou vhodná do sladkých i slaných jídel, kde je můžete použít pro zjemnění pokrmu jako náhradu pepře. Využijete je při přípravě pečiva, luštěnin, sýrů nebo orientálního kari.


Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Koriandr celý 200 g-

-koření, které se hojně využívá především do zeleninoivých jídel. Do dušené zeleninym, polévek i do sterilované zeleniny v poslední době se častěji využívá v mleté podobě i do pečiva a sladkých koláčů.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Koriandr mletý - koření, které se hojně využívá především do zeleninoivých jídel. Do dušené zeleninym, polévek i do sterilované zeleniny v poslední době se častěji využívá v mleté podobě i do pečiva a sladkých koláčů.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kurkuma mletá - koření, které se od pradávna používá především v orientální kuchyni pro svoji
oranžovožlutou barvu a mnoho významných účinků. Především do rýžových jídel, ale také do
zeleninových jídel, dresinků, marinád či polévek. V poslední době je však stále více oblíbená i v české kuchyni.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kmín římský celý - koření, které je vhodné především do zeleninových a luštěninových jídel. Je
hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Dodává lahodnou chuť i tvarohu, jogurtovým
nápojům a dresinkům, bramborám, salátům a různým slaným pochutinám i pečivu.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kmín římský mletý- koření, které je vhodné především do zeleninových a luštěninových jídel. Je
hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Dodává lahodnou chuť i tvarohu, jogurtovým nápojům a dresinkům, bramborám, salátům a různým slaným pochutinám i pečivu.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

GARAM MASALA - směs koření, která je určena především pro přípravu zeleninových a luštěninových pokrmů. Tato velmi aromatická směs koření a černého pepře se do pokrmů přidává až na konci, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná chuť.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření Chat Masala je určena především pro přípravu salátů a pomazánek. Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i do smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.