Kari madraské pálivé - směs koření vhodná především do kari, ale také do dušené i pečené
zeleniny, polévek i zeleninových omáček.
Tandori masala - do zeleninových i luštěninových pokrmů 50 g AYURVITA
Tandoori masala - kořenící přípravek známý především v severní Indii a Pákistánu. Používá
se do dušené i pečené zeleniny, luštěninových i obilných pokrmů.
Cena: 55 Kč
- Složení: koriandr, chilli, římský kmín - kumín, hřebíček, kajan indický, česnek, jedlá sůl, černý pepř, sušený zázvor, hořčičné semínko, černý kardamom, mák, kurkuma, badyán, muškátový
oříšek, asafoetida, amalaki (Emblica officinalis) ovoce sušené, vrcholák myrobalánový (Terminalia bellirica) ovoce sušené, vrcholák tříslovinný (Terminalia chebula) ovoce sušené, listy kasie
Země původu: Indie
Skladujte: v temnu a suchu
Obsah balení: 50 g