Kari Rajasthan - směs koření pocházející z indického okresu Rajasthan se vyznačuje
pikantní až ostřejší chutí, kterou si zamilují milovníci pikantních pálivých pokrmů. Používá
se do indických kari omáček, zeleninových a rýžových pokrmů, marinád a nálevů.
Harrisa masala - směs na grilovanou zeleninu 50 g AYURVITA
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
Cena: 43 Kč
Složení: chilli, česnek, kmín, kmín římský, koriandr, sůl 5%
Chuť a použití: Je ideální k okořenění zeleninového kuskusu. Využijete jí k přípravě dalších zeleninových a luštěninových jídel. Lze z ní vyrobit skvělou pastu, smícháte-li jí s horkou vodou, olivovým olejem a citronovou šťávou.
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Země původu: Česká republika
Obsah balení: 50g