Kari Rajasthan - směs koření pocházející z indického okresu Rajasthan se vyznačuje
pikantní až ostřejší chutí, kterou si zamilují milovníci pikantních pálivých pokrmů. Používá
se do indických kari omáček, zeleninových a rýžových pokrmů, marinád a nálevů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

Kari INDICKÉ mleté středně pálivé 50 g AYURVITA
Indické kari - kořenící přípravek sypký, který se těší velké oblibě po celém světě. Indické
kari AYURVITA je středně pálivé. Používá se do zeleninových i luštěninových pokrmů.
Do polévek, rýží, dipů, ochucených tvarohu či nálevů.
Složení: koriandr, chilli, římský kmín - kumín, černý pepř, kurkuma, kasie, hřebíček, černý
kardamom, anýz, zázvor, fenykl, česnek, sůl, listy kasie, kari listy, hořčičné semínko,
pískavice - řecké seno
Země původu: Indie
Obsah balení: 50 g
Dovoz do EU / Vyrobeno v / Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 76804

Indické kari - kořenící přípravek sypký, který se těší velké oblibě po celém světě. Indické
kari AYURVITA je středně pálivé. Používá se do zeleninových i luštěninových pokrmů.
Do polévek, rýží, dipů, ochucených tvarohu či nálevů.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
SAMBHAR MASALA - kořenící přípravek je určen především pro přípravu luštěninových pokrmů.
PAV BHAJI MASALA - kořenící přípravek, který je určen především pro přípravu rýžových
pokrmů jako jsou rizota či kičrí. Hodí se však i do jakéhokoliv indického kari a dušené zeleniny.
Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.
Biryani masala - směs koření určená speciálně do rýžových jídel, především do rizota.
Středně pálivá směs.
CHAT MASALA - kořenící přípravek určený především pro přípravu salátů a pomazánek.
Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i do smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či
do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.
Chana masala - kořenící přípravek určený k přípravě luštěninových pokrmů. Používá se
především v Indii a Pákistánu. Ale v poslední době se těší čím dál větší oblibě i v české kuchyni.
KITCHEN KING MASALA - směs koření, která je určena především pro přípravu zeleninových
pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Kari thajské je směs koření vhodná především do orientálních zeleninových směsí, do polévek nebo do všech pokrmůs tofu.
Kari madraské pálivé - směs koření vhodná především do kari, ale také do dušené i pečené
zeleniny, polévek i zeleninových omáček.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
Tandoori masala - kořenící přípravek známý především v severní Indii a Pákistánu. Používá
se do dušené i pečené zeleniny, luštěninových i obilných pokrmů.
Aromatická směs koření sušená a mletá, k přípravě tradičního indického „bílého“ čaje.
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Kari madraské jemné - směs koření, která se teší velké oblibě. Patří k nejoblíbenějšímu
druhy kari. Používá se do polévek, omáček, luštěnin, rýže a zeleninových jídel.
Dáta masala - směs koření sloužící k přípravě bílého indického čaje, který je také
nazýván jako „Yogi čaj“. Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné BIO mléko a pravý
sypaný černý indický čaj Shreeji firmy D N M company s.r.o.