Tandoori masala - kořenící přípravek známý především v severní Indii a Pákistánu. Používá
se do dušené i pečené zeleniny, luštěninových i obilných pokrmů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

Orientální koření - směs pro orientální kuchyni 50 g AYURVITA
Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.

Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Kari thajské je směs koření vhodná především do orientálních zeleninových směsí, do polévek nebo do všech pokrmůs tofu.
PAV BHAJI MASALA - kořenící přípravek, který je určen především pro přípravu rýžových
pokrmů jako jsou rizota či kičrí. Hodí se však i do jakéhokoliv indického kari a dušené zeleniny.
Kari Rajasthan - směs koření pocházející z indického okresu Rajasthan se vyznačuje
pikantní až ostřejší chutí, kterou si zamilují milovníci pikantních pálivých pokrmů. Používá
se do indických kari omáček, zeleninových a rýžových pokrmů, marinád a nálevů.
Kari madraské pálivé - směs koření vhodná především do kari, ale také do dušené i pečené
zeleniny, polévek i zeleninových omáček.
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Aromatická směs koření sušená a mletá, k přípravě tradičního indického „bílého“ čaje.
Chana masala - kořenící přípravek určený k přípravě luštěninových pokrmů. Používá se
především v Indii a Pákistánu. Ale v poslední době se těší čím dál větší oblibě i v české kuchyni.
Kari madraské jemné - směs koření, která se teší velké oblibě. Patří k nejoblíbenějšímu
druhy kari. Používá se do polévek, omáček, luštěnin, rýže a zeleninových jídel.
Dáta masala - směs koření sloužící k přípravě bílého indického čaje, který je také
nazýván jako „Yogi čaj“. Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné BIO mléko a pravý
sypaný černý indický čaj Shreeji firmy D N M company s.r.o.
SAMBHAR MASALA - kořenící přípravek je určen především pro přípravu luštěninových pokrmů.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
KITCHEN KING MASALA - směs koření, která je určena především pro přípravu zeleninových
pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Sabji masala - kořenící přípravek určený především pro přípravu zeleninových pokrmů.
Hodí se i do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Indické kari - kořenící přípravek sypký, který se těší velké oblibě po celém světě. Indické
kari AYURVITA je středně pálivé. Používá se do zeleninových i luštěninových pokrmů.
Do polévek, rýží, dipů, ochucených tvarohu či nálevů.
Kari Madras bez soli 50 g
- kořenící přípravek sypký, neodmyslitelně spjatý s indickou a thajskou kuchyní. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, polévek, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže i na ryby.