Biryani masala - směs koření určená speciálně do rýžových jídel, především do rizota.
Středně pálivá směs.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove
Orientální koření - směs pro orientální kuchyni 50 g AYURVITA
Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.
Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
PAV BHAJI MASALA - kořenící přípravek, který je určen především pro přípravu rýžových
pokrmů jako jsou rizota či kičrí. Hodí se však i do jakéhokoliv indického kari a dušené zeleniny.
CHAT MASALA - kořenící přípravek určený především pro přípravu salátů a pomazánek.
Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i do smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či
do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.
Kari thajské je směs koření vhodná především do orientálních zeleninových směsí, do polévek nebo do všech pokrmůs tofu.
Indické kari - kořenící přípravek sypký, který se těší velké oblibě po celém světě. Indické
kari AYURVITA je středně pálivé. Používá se do zeleninových i luštěninových pokrmů.
Do polévek, rýží, dipů, ochucených tvarohu či nálevů.
Dáta masala - směs koření sloužící k přípravě bílého indického čaje, který je také
nazýván jako „Yogi čaj“. Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné BIO mléko a pravý
sypaný černý indický čaj Shreeji firmy D N M company s.r.o.
Tandoori masala - kořenící přípravek známý především v severní Indii a Pákistánu. Používá
se do dušené i pečené zeleniny, luštěninových i obilných pokrmů.
Kari Rajasthan - směs koření pocházející z indického okresu Rajasthan se vyznačuje
pikantní až ostřejší chutí, kterou si zamilují milovníci pikantních pálivých pokrmů. Používá
se do indických kari omáček, zeleninových a rýžových pokrmů, marinád a nálevů.
KITCHEN KING MASALA - směs koření, která je určena především pro přípravu zeleninových
pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Dáta masala - směs koření sloužící k přípravě bílého indického čaje, který je také
nazýván jako „Yogi čaj“. Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné BIO mléko a pravý
sypaný černý indický čaj Shreeji firmy D N M company s.r.o.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
Sabji masala - kořenící přípravek určený především pro přípravu zeleninových pokrmů.
Hodí se i do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Kari madraské pálivé - směs koření vhodná především do kari, ale také do dušené i pečené
zeleniny, polévek i zeleninových omáček.
Chana masala - kořenící přípravek určený k přípravě luštěninových pokrmů. Používá se
především v Indii a Pákistánu. Ale v poslední době se těší čím dál větší oblibě i v české kuchyni.
GARAM MASALA - směs koření, která je určena především pro přípravu zeleninových
a luštěninových pokrmů. Tato velmi aromatická směs koření a černého pepře se do pokrmů
přidává až na konci, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná chuť.
Aromatická směs koření sušená a mletá, k přípravě tradičního indického „bílého“ čaje.