Kategorie

Akční nabídka !

Aktuálně nejsou žádné akce

 

Kayenský pepř mletý 50 g AYURVITA

Kayenský pepř - chilli mleté - koření, které je určeno pro zvýraznění pálivé chuti v jídle. Kayenský
pepř je druh vysoce pálivých chilli papriček z Francouzké Guayany v oblasti řeky Cayen.
Využívá se do všech pokrmů např.gulášů, pikantních zeleninových směsí či dipů.

8594178672661

D N M company s.r.o.

Dostupnost:


Skladem
48,00 Kč s DPH

Koupit

 

Složení: paprika (Capsicum frutescens)
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Indie
Obsah balení: 50 g

 

 Krémový špenátovo-artyčokový dip

 Budeme potřebovat: 1 balíček nasekaného špenátu, 400 g nasekaných srdíček artyčoků, 1 balíček smetanového sýra (cca 250g, 2 lžíce zakysané smetany, 1/2 šálku strouhaného parmazánu, 1/2 lžičky česnekové soli, špetka pepře cayenského.

 Předehřejte troubu na 200°C. Ve středně velké míse předehřejte jen asi minutku sýr v mikrovlnce, aby změknul. Přidejte špenát, artyčoky, zakysanou smetanu, majonézu a parmazán. Smíchejte vše dohromady a přidejte česnekovou sůl a cayenský pepř, podle chuti.
 Celou směs dejte do mísy vhodné do trouby a pečte v troubě asi 20 minut, nebo dokud má horní část křupavou krustičku. Vhodná příloha je lehce křupavý chléb. Nakrájejte si plátky, stříkněte je olivovým olejem a lehce posypte cayenským pepřem. Připečte je do křupava v rozpálené troubě po pomazánce, nebo v toustovači.

      Akční nabídka !

      Aktuálně nejsou žádné akce

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně