Kayenský pepř - chilli mleté - koření, které je určeno pro zvýraznění pálivé chuti v jídle. Kayenský
pepř je druh vysoce pálivých chilli papriček z Francouzké Guayany v oblasti řeky Cayen.
Využívá se do všech pokrmů např.gulášů, pikantních zeleninových směsí či dipů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

Skořice mletá CEYLONSKÁ 25 g AYURVITA
SKOŘICE CEYLONSKÁ MLETÁ 25 g DNM
koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do
sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či
jogurtové lasí. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je
z kůry osmiletých keřů). Je silně aromatická.
Složení: skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum)
Země původu: Srí Lanka
Dovoz: z EU
Skladujte: v chladu a suchu
Obsah balení: 25 g
Vyrobeno v/Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky

SKOŘICE CEYLONSKÁ MLETÁ 25 g DNM
koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do
sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či
jogurtové lasí. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je
z kůry osmiletých keřů). Je silně aromatická.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Vanilka mletá - koření, které má příjemnou vůni i chuť. Což ocení především milovníci
sladkých pokrmů a nápojů. Vhodná je do zmrzlin, sušenek, dezertů, moučníků, cukroví, čokolády, krémů, pudinků, šejků i čajů.
Madagaskarská vanilka je považována za nejkvalitnější vanilku na světě.
Kmín mletý - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Nové koření celé 50 g
– koření, které se hojně využívá při konzervaci zeleniny (zelí, červené řepy, rajčat, okurek, hub) i masa, do polévek a omáček či do uzenin.
Kurkuma celá - koření, které se od pradávna používá především v orientální kuchyni pro
svoji oranžovožlutou barvu a mnoho významných účinků. Především do rýžových jídel, ale
také do zeleninových jídel, dresinků, marinád či polévek. V poslední době je však stále více
oblíbená i v české kuchyni.
Badyán mletý - koření, které se teší velké oblibě do koláčů, kaší, perníků i perníčků, povidel,
čajů, punčů nebo svařených vín.
KARDAMOM DRCENÝ zrna 25 g AYURVITA
Kardamom drcený - koření, které v mleté podobě má velkou oblibu především ve sladké kuchyni, tedy do dezetů, pudinků, jogurtových nápojů - lasí a koláčů. Zrna se používají do čajů, drinků či kávy či k namletí na kardamomový prášek. Do jídel se přidává na začátku vaření. Ochutí i luštěniny, rýži a kořenovou zeleninu Je vynikající i do ovocných kompotů, marinád, vín a likérů.Špetka kardamomu se přidává také do černého čaje nebo kávy. Bývá důležitou součástí směsi koření jako je například kari či garam masala.
Šafrán - koření, které se využívá do rizota, do polévek. Barví pečivo, koláče apod. Je dobrý
s mrkví, chřestem, houbami, pórkem, dýní, tykví a špenátem.
Asafoetida - čistá nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant může nahradit cibuli
a česnek. Je velmi aromatická, proto ji dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Muškátový ořech celý 3 ks
– koření, které se hojně využívá do masitých jídel, polévek, nádivek, ragú i do pečiva. Pro svoji výraznou vůni a specifickou chuť se používá v malých dávkách.
Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Paprika sladká výběrová - koření, které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních
celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni. Používá se do gulášů,
polévek, dipů, pomazánek, ke grilování.
Chilli papričky celé - koření, které i v malé míře dodá pokrmům šmrnc.
Jsou vhodné do všech pokrmů, kde požadujeme pálivou chuť. Papričky doporučujeme nadrtit.
Adžvajen - koptský kmín celý - koření výrazného aroma. I malé množství může v jídle získat chuťovou
Česnek mletý je jedno z nejrozšiřenějších koření světa. Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jim bylinné octy a oleje. Česnek je významnou léčivou rostlinou.
Badyán celý - koření, které se teší velké oblibě v mleté podobě do koláčů, kaší, perníků
i perníčků, povidel a celé do čajů, punčů nebo svařených vín.