Badyán mletý - koření, které se teší velké oblibě do koláčů, kaší, perníků i perníčků, povidel,
čajů, punčů nebo svařených vín.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

Kmín drcený - český 35 g AYURVITA
Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Složení: kmín kořenný ( Carum carvi L.)
Země původu: Česká republika
Skladujte: v suchu a temnu
Obsah balení: 35 g
Vyrobeno v / Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 76804

Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Kayenský pepř - chilli mleté - koření, které je určeno pro zvýraznění pálivé chuti v jídle. Kayenský
pepř je druh vysoce pálivých chilli papriček z Francouzké Guayany v oblasti řeky Cayen.
Využívá se do všech pokrmů např.gulášů, pikantních zeleninových směsí či dipů.
Koriandr celý - koření, které se hojně využívá především do zeleninových jídel. Do dušené zeleniny, polévek i do sterilované zeleniny. V poslední době se častěji využívá v mleté podobě
i do pečiva a sladkých koláčků.
Skořice je aromatická kůra stromu skořicovníku. Podporuje chuť k jídlu a také pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi.
Fenykl celý - koření, které pochází ze Středomoří, Číny, Indie i Japonska. Fenyklem se dochucují omáčky, dipy, polévky aje výborný také pro přípravu čaje.
Badyán celý - koření, které se teší velké oblibě v mleté podobě do koláčů, kaší, perníků
i perníčků, povidel a celé do čajů, punčů nebo svařených vín.
Muškátový ořech celý 3 ks
– koření, které se hojně využívá do masitých jídel, polévek, nádivek, ragú i do pečiva. Pro svoji výraznou vůni a specifickou chuť se používá v malých dávkách.
Koření - které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
Pepř celý čtyřbarevný - koření, které lze použít pro dochucení naprosté většiny
slaných pokrmů. Využívá se především do polévek, omáček, nakládaných a pečených
jídel, kde lze využít barevnou škálu 4 barevného pepře. Čerstvě namletý zvýrazní chuť pomazánek či salátů.
SKOŘICE CEYLONSKÁ MLETÁ 25 g DNM
koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do
sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či
jogurtové lasí. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je
z kůry osmiletých keřů). Je silně aromatická.
Česnek mletý je jedno z nejrozšiřenějších koření světa. Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jim bylinné octy a oleje. Česnek je významnou léčivou rostlinou.
Amchoor - je namletý prášek z ovoce manga, které je získávané z nezralých, na slunci
sušených plátků manga. Používá se k ochucení indických jídel, polévek na marinády a lze ho
použít místo tamarindu k získání sladkokyselé chuti.
Kmín český celý - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Kurkuma mletá - koření, které se od pradávna používá především v orientální kuchyni pro
svoji oranžovožlutou barvu a mnoho významných účinků. Především do rýžových jídel, ale
také do zeleninových jídel, dresinků, marinád či polévek. V poslední době je však stále více
oblíbená i v české kuchyni.
Bílý pepř je dozrálý pepř černý zbavený slupky, takže se obnaží bílé jádro. Má jemnější chuť
i vůni a je ideální do polévek, omáček, smažených a pečených jídel, pomazánek, salátů
a oblíbený je hlavně v italské kuchyni.
Muškátový oříšek je koření výrazné nasládlé štiplavé chuti, které lze použít na sladká i slaná jídla. Není vhodný pro těhotné ženy.