Bio hřebíček - koření, které vyniká svou chutí a příjemnou aromatickou vůní. Jako jednodruhové
koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari či garam masaly. Hodí se do slaných i sladkých
pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína. Dochutit s ním lze omáčky i zeleninové
vývary a zeleninové pokrmy či vařenou rýži.
Adžvajen celý BIO 30 g AYURVITA
BIO Adžvajen celý - koření - které je u nás známé jako koptský kmín má výraznou chuť a aroma. I malé množství může v jídle získat chuťovou převahul. Používá se převážně do těsta na smažené placky, chleba a jiného pečiva. V malém množství je vhodný do různých zeleninových a luštěninových jídel, zejména do pickles.
Složení: BIO adžvajen celý (Trachyspermum ammi)
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ SOLI
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Skladujte: vzduchotěsně uzavřené, v temnu a chladu. Vydrží tak libovolně dlouho.
Země původu: Indie
Obsah balení: 30 g