BIO Adžvajen celý - koření - které je u nás známé jako koptský kmín má výraznou chuť a aroma. I malé množství může v jídle získat chuťovou převahul. Používá se převážně do těsta na smažené placky, chleba a jiného pečiva. V malém množství je vhodný do různých zeleninových a luštěninových jídel, zejména do pickles.
Anýz celý BIO 40 g AYURVITA
ANÝZ CELÝ BIO - koření, které aromaticky voní a má kořenitou nasládlou chuť. Dává se do
pečiva, do chleba, při nakládání červené řepy, červeného zelí. Hodí se i do ovocného (např.
jablečného) kompotu. Je součástí mnoha kořenitých směsí. V indické a čínské kuchyni je
častý v houbových či zeleninových pokrmech. Vyrábí se z něho také likéry.
Cena: 55 Kč
Složení: BIO anýz (Pimpinella anisum)
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Turecko
Dovoz: z EU
Obsah balení: 40 g