ROZINKY černé
SUŠENÉ NA SLUNCI
sušené ovoce
Rozinky jsou ideální k přímé konzumaci. Využijete je i k dochucení kaší, pudinků a dezertů, bábovek, mazanců a vánoček.
VLAŠSKÉ ořechy půlené
suché skořápkové plody
Vlašské ořechy půlené lze kon-zumovat samotné nebo jako součást dezertů, pudinků, kaší či pomazánek. Nezastupitelné místo mají při přípravě vánočního cukroví.
Složení: vlašské ořechy - jádra plodů ořešáku vlašského
Nutriční hodnoty (ve 100 g):energie 2780 kj / 664 kcal, proteiny 15,9 g, sacharidy 16,5 g, z toho cukry 10,3 g, tuky 61,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,13 g, vláknina 6,2 g, sodík 0 g.
BALENO V ZÁVODĚ, KTERÝ ZPRACOVÁVÁ OŘECHY ( SKOŘÁPKOVÉ PLODY ), CELER, SEZAM, OBILOVINY, MLÉKO,SIŘIČITANY A OXID SIŘIČITÝ, HOŘČICI A SÓJU.
Skladujte v chladu a suchu.
Země původu: Čile
Dovoz: z EU
Obsah balení: 175 g
Distribuce v ČR: D N M company s.r.o.,Trávníky 201, 768 04 Střílky
Ořechový med
2 hrnky nasekaných vlašských ořechů smícháme s 1 hrnkem medu, zakapeme 1 lžičkou citronové šťávy. Promícháme a užíváme denně jednu lžičku.
Vlašské ořechy v medu
500 g vyloupaných ořechových jader, 200 g medu, 1 hrnek vody, 1 lžíce jablečného octa
Vodu a ocet svaříme a a cukr a přidáme ořechy. Zamícháme a necháme zchladnout na 70°C. Poté vmícháme med a plníme do sklenic.