VLAŠSKÉ ořechy půlené
suché skořápkové plody
Vlašské ořechy půlené lze kon-zumovat samotné nebo jako součást dezertů, pudinků, kaší či pomazánek. Nezastupitelné místo mají při přípravě vánočního cukroví.
Aktuálně nejsou žádné akce
VLAŠSKÉ ořechy půlené
suché skořápkové plody
Vlašské ořechy půlené lze kon-zumovat samotné nebo jako součást dezertů, pudinků, kaší či pomazánek. Nezastupitelné místo mají při přípravě vánočního cukroví.
Složení: vlašské ořechy - jádra plodů ořešáku vlašského
Nutriční hodnoty (ve 100 g):energie 2780 kj / 664 kcal, proteiny 15,9 g, sacharidy 16,5 g, z toho cukry 10,3 g, tuky 61,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,13 g, vláknina 6,2 g, sodík 0 g.
BALENO V ZÁVODĚ, KTERÝ ZPRACOVÁVÁ OŘECHY ( SKOŘÁPKOVÉ PLODY ), CELER, SEZAM, OBILOVINY, MLÉKO,SIŘIČITANY A OXID SIŘIČITÝ, HOŘČICI A SÓJU.
Skladujte v chladu a suchu.
Země původu: Čile
Dovoz: z EU
Obsah balení: 175 g
Distribuce v ČR: D N M company s.r.o.,Trávníky 201, 768 04 Střílky
Ořechový med
2 hrnky nasekaných vlašských ořechů smícháme s 1 hrnkem medu, zakapeme 1 lžičkou citronové šťávy. Promícháme a užíváme denně jednu lžičku.
Vlašské ořechy v medu
500 g vyloupaných ořechových jader, 200 g medu, 1 hrnek vody, 1 lžíce jablečného octa
Vodu a ocet svaříme a a cukr a přidáme ořechy. Zamícháme a necháme zchladnout na 70°C. Poté vmícháme med a plníme do sklenic.