Tea masala - směs koření k přípravě lahodného bílého čaje, oblíbeného především
v Indii, ale v posledních letech i u nás.
Aktuálně nejsou žádné akce
Tea masala - směs koření k přípravě lahodného bílého čaje, oblíbeného především
v Indii, ale v posledních letech i u nás.
Použití: na 1 šálek indického čaje povařte 1/2 šálku vody a 1/2 šálku mléka. Přidejte
1 lžičku černého čaje a nechte pozvolna vařit 4-5 min na mírném plameni. Přidejte
1/4 lžičky TEA MASALY a nechte pozvolna vařit další 4 minuty. Přeceďte, doslaďte
a horké podávejte.
Složení: zázvor, černý pepř, kardamom, hřebíček, skořice, muškátový oříšek, fenykl
Země původu: Indie
Skladujte: v temnu a suchu
Obsah balení: 50 g