Medvědí česnek je tradiční evropská bylina, která roste i v České republice. Má jemnou
a přesto pikantní chuť.Používá se do pomazánek, bylinkového másla, polévek,omáček, dušených
a pečených pokrmů. Lze jím nahradit česnek kuchyňský či pažitku. Doporučujeme přidávat až na konci tepelné úpravy.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

Koriandr list 20 g AYURVITA
Koriandr - sušený list - známý též jako čínská petržel, je dnes již celosvětově pěstovaným
kořením. Listy koriandru se vyznačují silně aromatickou nasládlou vůní.Používá se
do dresinků, pomazánek, sendvičů i polévek, omáček. Doporučujeme přidávat až na konci
tepelné úpravy.
Složení: koriandr list
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Německo
Dovoz: z EU
Obsah balení: 20 g

Koriandr - sušený list - známý též jako čínská petržel, je dnes již celosvětově pěstovaným
kořením. Listy koriandru se vyznačují silně aromatickou nasládlou vůní.Používá se
do dresinků, pomazánek, sendvičů i polévek, omáček. Doporučujeme přidávat až na konci
tepelné úpravy.
15 dalších produktů ve stejné kategorii:
Provensálská směs koření - je směs sušených bylinek původně pocházející z oblasti
francozské části „Provence“. Využívá se především do pomazánek, bylinkového másla,
rajčatových pokrmů, těstovin, dušené zeleniny, grilovaných a dušených pokrmů, omáček,
sýrů a salátů.
Estragon je původně ze střední a jihozápadní Asii. Proto je estragon tak častý v kuchyni Arménů a Turků. Je to základní zelené koření francouzské "vysoké kuchyně".
Majoránka - koření, které používali už staří Egypťané, Římané i Řekové. Postupně se dostala i do střední Evropy a do české kuchyně. Je využívaná hlavně do gulášů a polévek. V poslední době se těší velké oblibě i v pečivu či v salátech.
Oregáno je nať dobromysli obecné, pocházející původně ze Středomoří. Dobromysl rostoucí u nás nemá tak výraznou chuť a vůni. Oregáno je součástí známého provensálského koření.
Rozmarýn - koření, které je silně aromatické a svěží vůně a chuti, výborné v kombinaci
s česnekem. Je součástí známého provensálského koření. Využívá se především v italské
kuchyni, do pečených brambor a další zeleniny, do grilovaných pokrmů, dipů, salsy, marinád
či slaného pečiva.
Koprová nať je především nedílnou součástí oblibených nakládaných okurek či bylinkového octa. Naši chuťově jedinečnou koprovou nať Exclusive, ale využijete i při přípravě studených a teplých pokrmů.
Tymián - koření, které je tradiční ve středomořské kuchyni, lehce nahořklé a svěží vůně. Je
součástí tradičního provensálského koření. Využívá se do vařených, grilovaných i pečených jídel,
těstovin, zavařeniny i salátových zálivek.
Saturejka - sušena bylinka vhodná k dochucení polévek, gulášů, pomazánek i do dipů na saláty
Bobkový list mletý - koření, které patří mezi tradiční koření české kuchyně. Jedná se o sušený
list vavřínu, původem z Malé Asie. Dnes jej nalezneme v celém Středomoří. Používá se do
polévek, tradičních českých omáček, pečených a dušených pokrmů, nakládané zeleniny a do
marinád.
Řecký salát je směs bylin navržená speciálně pro přípravu stejnojmenného pokrmu
z čerstvých rajčat, papriky, okurek, červené cibule, černých oliv, sýru feta a olivového oleje.
Bazalka je tradiční koření, které je doma především v italské a indické kuchyni. V Indii se užívá již více jak 5000 let.
Libeček - sušená nať tvoří základ polévkových koření, a proto se mu někdy říká „zelené maggi“. Používá se především do polévek. Tradiční česká bramboračka se bez libečku
neobejde. Využijete jej i při přípravě luštěnin, omáček a dušených pokrmů. Libeček je vhodné
kombinovat s koriandrem. Doporučujeme přidávat až na konci tepelné úpravy.
Celer - sušená nať - používali jako koření již staří Egypťané. V české kuchyni patří k velmi
oblíbeným kořením a například staročeská bramboračka se bez něj neobejde. Používá
se především do salátů, polévek, omáček, do dušených i pečených pokrmů, dresinků
i marinád.
Kari listy 5 g
– koření s velmi lehkou delikátní vůní i chutí. Používá se do zeleninových jídel, omáček a směsí, náplní slaného pečiva i na jemnější druhy masa. Rychlým orestováním vynikne jeho specifická vůně.