SEMOLINOVÁ MOUKA
pšeničná - HRUBÁ
mlýnský výrobek
SEMOLINA je typ mouky, získávané z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glyke-mickým indexem. Lze jí použít na přípravu italského chleba.
Cizrnová mouka jemně mletá
mlýnský výrobek z luštěnin - mouka
Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Smíchaná s pšeničnou moukou se hodí pro přípravu nekvašeného chleba. Je také ideální pro přípravu oblíbeného hummusu a cizrnových burgerů. Lze z ní připravit pakory, purí, čapátí či orientální sladkosti. Ve veganské stravě slouží jako náhrada vajec (pojivo). Je charakteristická svou oříškovou chutí. Přirozeně bezlepková.
Složení: cizrna beraní (Cicer arietirum)
Průměrné nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie |
1620 kJ / 387 kcal |
Sacharidy |
58 g |
z toho cukry |
11 g |
Tuky |
7 g |
z toho nasycené m, k, |
1 g |
Bílkoviny |
22 g |
Sodík |
64 mg |
Vápník |
105 mg |
Baleno v závodě, který zpracovává arašídy, ořechy (skořápkové plody), sezam, obiloviny, mléko, siřičitany, kysličník siřičitý, hořčici, celer, sóju.
Skladujte: v temnu a suchu Po otevření doporučujeme skladovat ve vzduchotěsné nádobě.
Obsah balení: 1 kg
Dovoz z: EU
Země původu: Indie
Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky