• NOVÉ

Návod k přípravě:

Smažení na pánvi nebo ve woku: Rozehřejte olej ve velké hluboké pánvi nebo ve woku (200 stupňů). Pro otestování oleje do něj vhoďte kousek papadumu, jestliže se začnou tvořit kolem kousku bublinky, je olej rozhřát na správnou teplotu. Opatrně položte papadum na pánev, jeden po druhém, podržte v oleji pomocí kuchyňských kleští. Papadum vyjměte během 3–4 sekund a postavte jej do svislé polohy, aby přebytečný olej před podáváním okapal.

Mikrovlnná trouba: jednu stranu pappadu lehce potřete nízkotučným olejem, položte na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě přibližně 60–90 sekund. Časy upravte podle výkonu a nastavení mikrovlnné trouby.

Otevřený oheň: Papadum pečte jeden po druhém na mírném plynovém plameni. Papadum často otáčejte kleštěmi, dokud nebude křupavý a zlatavě hnědý.

Složení:  Mouka urad dal, sůl, jedlá soda (E500), olej z bavlnkového semene a asafoetida.

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1306 kJ/308 kcal, Tuky 1,7g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 53,3g z toho cukry 0g, Vláknina 10g, Bílkoviny 20g, Sůl 1,53 g.

Skladujte v suchu a chladu.

Obsah balení: 200 g.

Země původu: Indie

8 dalších produktů ve stejné kategorii: