Tzatziky - kořenící přípravek do klasického řeckého pokrmu stejného jména Tzatziky.
Což je nastrouhaná čerstvá okurka ( vymačkat z ní vodu) smíchaná s bílým jogurtem, panenským olivovým olejem a kořenícím přípravkem Tzatziky. Podávejte chlazené jako salát k hlavnímu jídlu nebo jen k pečivu.
NABÍDKA ZBOŽÍ
- AKCE
- NOVINKY
- VÝPRODEJ
- KÁVOVINY A ČAJE addremove
- POTRAVINY addremove
-
KOŘENÍ
addremove
- JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ V KRABIČCE AYURVITA
- BYLINKY V KRABIČCE AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ AYURVITA
- KOŘENÍ GASTRO BALENÍ 300 g, 400 g, 500 g
- BIO KOŘENÍ JEDNODRUHOVÉ
- SMĚSI KOŘENÍ TRADIČNÍ ČESKÉ AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ - MASALY AYURVITA
- SMĚSI KOŘENÍ ČAJOVÉ AYURVITA
- BIO SMĚSI KOŘENÍ
- POLÉVKOVÉ KOŘENÍ AYURVITA
- SOLI addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- OSTATNÍ addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY addremove
- VONNÉ TYČINKY addremove

KOŘENÍ NA ŠPAGETY 50 g AYURVITA
Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, oregano, česnek, cibule, pepř, kmín, bazalka, saturejka Země původu: Česká republika
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 50 g

Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Maďarský guláš - kořenící přípravek, který slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu
i dalších nejen maďarských specialit. Výborný je do polévek – zelňačky, gulášovky, do omáček
gulášů i na grilované a pečené pokrmy.
Country směs - kořenící přípravek sypký - určen k všestrannému použití jak při grilování,
tak na dochucení zeleninových pokrmů.
Pizza koření - směs sušených bylinek vhodných na pizzu, do těstovin, ale i do zeleninových salátů.
Grilovací koření - kořenící přípravek bez soli a glutamanu, vhodný na všechny druhy grilovaných
pokrmů, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností
dle fantazie kuchaře. Jemná směs příjemné vůně a nepálivé chuti.
Adžika je kořenící přípravek sypký bez přidaného glutamanu sodného. Jedná se o koření gruzijské a arménské kuchyně, používá se ke grilování zeleniny.
Bylinkové máslo bez přidaného glutamanu E 621
Kořenící směs vhodná pro výrobu bylinkového másla, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodná do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i jen na chléb s máslem.
Koření 5 vůní - směs koření - původem z Číny a Vietnamu, která se používá k dochucení
minutek ze sojového masa, rýže, dušené a restované zeleniny.
PIRI PIRI - kořenící přípravek- je vyhledávanou směsí na grilování všeho druhu, do omáček i pikantních marinád.
Koření čínské kuchyně 50 g
- kořenící pří- pravek sypký vhodný k přípravě pokrmů asijské kuchyně. Používá se k přípravě různých druhů mas, zeleniny, omáček i šťáv typických pro čínskou kuchyni.
Čubrica - kořenící přípravek sypký - vhodný do zapékaných směsí, luštěninových jídel, do
tvarohových či sýrových pomazánek a jogurtových dresinků.
BRUSCHETTA - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení toastů, topinek a typických italských studených pokrmů bruschett - italský chlebíček s rajčaty, čerstvou, grilovanou nebo restovanou zeleninou.
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Tradiční, lehce ostřejší směs ďábelského koření dodá pokrmům jedinečnou pikantní chuť.
ITALSKÉ KOŘENÍ je neostrá směs vhodná na italská jídla jako je pizza, špagety a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů, dressingů, jogurtů, omáček i na restovanou nebo grilovanou zeleninu.
Provensálská směs koření- je směsí sušených bylinek původně pocházející z oblasti francozské části „Provence“. Využívá se především do pomazánek, bylinkového másla, rajčatových pokrmů, těstovin, dušené zeleniny, grilovaných a dušených pokrmů, omáček, sýrů a salátů.
Doporučujeme: přidávat až na konci tepelné úpravy.