Čarodějka 50 g
Kořenící přípravek sypký se sezamovým a lněným semínkem, vhodný ke grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Využijete jej i při přípravě minutkové kuchyně, do omáček a gulášů, pomazánek i salátů.
Koření čínské kuchyně 50 g
- kořenící pří- pravek sypký vhodný k přípravě pokrmů asijské kuchyně. Používá se k přípravě různých druhů mas, zeleniny, omáček i šťáv typických pro čínskou kuchyni.
Složení: jedlá sůl mořská jemná (max.19%), koření (cibule, česnek, paprika, kurkuma, římský kmín, koriandr, pískavice řecké seno, pepř černý, zázvor, citronová kůra), třtinový cukr
Země původu: Česká republika
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 50 g
Koření čínské kuchyně 50 g
- kořenící pří- pravek sypký vhodný k přípravě pokrmů asijské kuchyně. Používá se k přípravě různých druhů mas, zeleniny, omáček i šťáv typických pro čínskou kuchyni.
Čarodějka 50 g
Kořenící přípravek sypký se sezamovým a lněným semínkem, vhodný ke grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Využijete jej i při přípravě minutkové kuchyně, do omáček a gulášů, pomazánek i salátů.
Adžika je kořenící přípravek sypký bez přidaného glutamanu sodného. Jedná se o koření gruzijské a arménské kuchyně, používá se ke grilování zeleniny.
Maďarský guláš - kořenící přípravek, který slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu
i dalších nejen maďarských specialit. Výborný je do polévek – zelňačky, gulášovky, do omáček
gulášů i na grilované a pečené pokrmy.
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Grilovací koření - kořenící přípravek bez soli a glutamanu, vhodný na všechny druhy grilovaných
pokrmů, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované přílohy a mnoho dalších možností
dle fantazie kuchaře. Jemná směs příjemné vůně a nepálivé chuti.
Bylinkové máslo bez přidaného glutamanu E 621
Kořenící směs vhodná pro výrobu bylinkového másla, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodná do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i jen na chléb s máslem.
Koření 5 vůní - směs koření - původem z Číny a Vietnamu, která se používá k dochucení
minutek ze sojového masa, rýže, dušené a restované zeleniny.
Čubrica - kořenící přípravek sypký - vhodný do zapékaných směsí, luštěninových jídel, do
tvarohových či sýrových pomazánek a jogurtových dresinků.
BRUSCHETTA - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení toastů, topinek a typických italských studených pokrmů bruschett - italský chlebíček s rajčaty, čerstvou, grilovanou nebo restovanou zeleninou.
Královské koření 50 g
- směs koření bez soli z výhradně českých domácích surovin, vypěstovaných v oblasti Orlických hor a podhůří. Díky své jemné chuti a vůni se hodí k úpravě různých druhů mas, polévek, zeleniny, pomazánek, brambor nebo třeba jen na chléb s máslem.
Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
Tzatziky - kořenící přípravek do klasického řeckého pokrmu stejného jména Tzatziky.
Což je nastrouhaná čerstvá okurka ( vymačkat z ní vodu) smíchaná s bílým jogurtem, panenským olivovým olejem a kořenícím přípravkem Tzatziky. Podávejte chlazené jako salát k hlavnímu jídlu nebo jen k pečivu.
Kořenící směs bez glutamanu sodného, vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, luštěnin, zapečených těstovin, brambor, na fritované příloohy a mnoho dalších možností dle fantazie kuchaře. Jemná směs příjemné vůně a nepálivé chuti.
PIRI PIRI - kořenící přípravek- je vyhledávanou směsí na grilování všeho druhu, do omáček i pikantních marinád.
Pizza koření - směs sušených bylinek vhodných na pizzu, do těstovin, ale i do zeleninových salátů.
Provensálská směs koření- je směsí sušených bylinek původně pocházející z oblasti francozské části „Provence“. Využívá se především do pomazánek, bylinkového másla, rajčatových pokrmů, těstovin, dušené zeleniny, grilovaných a dušených pokrmů, omáček, sýrů a salátů.
Doporučujeme: přidávat až na konci tepelné úpravy.