URAD DAL
luštěnina – fazole barevná, loupaná a půlená
Vyzkoušejte náš recept viz.níže.
ČOČKA ČERVENÁ
luštěnina – čočka drobnozrnná loupaná půlená
Červená čočka obsahuje velké množství bílkovin a proto jí můžete nahradit maso. Vyzkoušejte náš recept na Rychlou boloňskou omáčku z červené čočky - viz. níže.
Složení: čočka červená
Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 1325 kJ / 312 kcal, bílkoviny
24 g, sacharidy 51 g, z toho cukry 2,4 g, tuky 1,3 g, z toho nasycené m.k. 0,2 g, vláknina 3,9 g, sůl 0,1 g.
Příprava: 10 minut vaření bez namáčení
Baleno v závodě, který zpracovává i ořechy (skořápkové plody), sezam, obiloviny, mléko, siřičitany a oxid siřičitý, hořčici a sóju.
Skladujte: v chladu a suchu.
Země původu: Kanada
Dovoz z: EU
Obsah balení: 1,5 kg
Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 05 Střílky
RYCHLÁ BOLOŇSKÁ OMÁČKA Z ČERVENÉ ČOČKY
Suroviny
Postup