Kategorie

Novinky

 

Hořčičné semínko bílé BIO 50 g DNM

BIO hořčičné semínko - koření, které se hojně využívá v kuchyni. Nejznámější je její zpracování na oblíbenou pikantní pochutinu – hořčici. Dále se využívá při konzervaci zeleniny: zelí, červené řepy, rajčat, okurek a hub. Lze jej však také použít při dušení zeleniny, k přípravě dipů či omáček.

8594178679325

D N M company s.r.o.

Dostupnost:


Skladem
42,00 Kč s DPH

Koupit

Složení: BIO hořčičné semínko bílé (Sinapis alba)
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Německo
Dovoz: z EU
Obsah balení: 50 g

 
 Chuť a použití: Celá semena se používají zejména při konzervaci zeleniny (zelí, červená řepa, okurky) a hub, při přípravě čalamád a pickles, k marinování, k výrobě majonézy, omáček a salátů, Lze je použít i při přípravě základů pokrmů na oleji (pod těstoviny, rýži)
 
 Kozí (beraní) rohy sterilované
 Budeme potřebovat: kozí rohy (beraní), olej, ocet 1l, voda 3,8l, sůl 160g, cukr krupice 360g, hořčičné semínko cca 2 lžíce, pepř celý 20ks, nové koření 12ks, bobkový list 12ks
 Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem. Zavařujeme klasickým způsobem.

 

 
      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně